Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-9% Viral

Viral je nova družabna igra, v kateri ste virus, ki mutira in prevzame gostiteljeve organe. To skušajo doseči tudi ostali igralci, vendar če je organ okužen s preveč virusi, nastopi kriza in zato imunski sistem izbriše infekcijo. Virus, ki okuži pacienta in organe, potuje po žilah in telesu, zdravniki pa že raziskujejo in iščejo zdravilo.

Vaš cilj je, da v 6 rundah zberete virusne točke. To storite tako, da imate nadzor nad conami pacientovega telesa. Cone so sestavljene iz skupine organov. Igralci v rundi hkrati odigrate po 4 karte, postavite žetone na ploščo in jih premikate naokoli po conah. Igralci dobite točke tudi, ko v telesu oz. organu povzročite krizo in s tem aktivirate anti-virus. Ko zmanjka kupčka kart z dogodki, je igre konec, zmaga tisti, ki ima največ virusnih točk. 

V tej igri morate paziti na taktiko, saj skušajo organe okužiti tudi ostali igralci.

VSEBINA:

navodila v ang. jeziku, plošča, 5 plošč za igralce, 40 ploščic z virusi, 8 ploščic cone, 4 ploščice krize, označevalec za začetnega igralca, označevalec za korake, 15 drugih žetonov , 90 kart

Podrobnosti
ZaložnikArcane Wonders
AvtorGil d'Orey, Antonio Sousa Lara
IlustratorMihajlo Dimitrievski
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost12+
Čas igranja od60'
Čas igranja do90'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2017

Viral

  • Šifra: MSDOWV06
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 46.99€
  • 42.99€

Video recenzija