Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Game of Thrones Card Game (HBO)

V deželo, kjer poletja trajajo desetletja in zime neskončno dolgo, prihajajo težave. Igra temelji na knjigah A Song of Ice and Fire Georga R. R. Martina oz. HBO-jevi fantazijski seriji Game of Thrones. Gre za epski spopad za moč in prevlado v velikem in nasilnem kraljestvu. Dve močni družini se spopadata v igri za nadzor sedmerih kraljestev Westerosa, ki poteka od spletkarskega juga in divjega zahoda, do zamrznjenega severa in starodavnega obzidja, ki varuje kraljestvo teme onkraj. Izdaje, poželenje, spletke in super naravne sile pretresajo 4 vogale kraljestva, njihove krvave bitke za železni prestol pa imajo nepredvidene in daljnosežne posledice. Game of Thrones sledi kraljem in kraljicam, vitezom in upornikom, lažnivcem in plemičem, ko tekmujejo za moč.

Dva igralca se prelevita v Lannisterje oz. v Starke. Najprej uporabita karte zarote, da si priborita prednost, nato zbirata moči iz različnih karakterjev, lokacij. Igralec lahko nato nasprotnika preseneti s tremi tipi izzivov: vojsko, zaroto ali močjo. Ko igralci dobijo izziv, pridobijo moč svoji družini. Prvi, ki jih ima 15, zmaga. 

VSEBINA:

26 zlatnikov, 30 žetonov moči, 2 prapora, 50 kart Lannister, 50 kart Stark, 32 kart zarote, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikFantasy Flight Games
AvtorEric M. Lang, Christian T. Petersen
Število igralcev2
Priporočena starost14+
Čas igranja od30'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2012

Game of Thrones Card Game (HBO)

  • Šifra: MSFFGGOTCGHBO01
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 34.99€

Video recenzija