Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Game of Thrones The Iron Throne

Kralj Robert Baratheon je mrtev. Linija nasledstva je predmet spora in 7 kraljestev je na pragu vojne. Med kaosom gospodje in dame iz velikih hiš Westerosa taktizirajo za prevlado.

Game of Thrones: The Iron Throne je namizna igra polna spletk in prevar ter krutih ponudb za povelje v Westerosu. Laži, goljufaj, kradi, podkupuj in si pribori svojo pot do prevlade. V igri sta dva osrednja koncepta: moč in vpliv. Če to dvoje dobro razumete, se boste lažje odločili in načrtovali kar se da učinkovito strategijo. 

V igri ste torej vodja ene od petih velikih hiš. Svojih pet vplivov postavite na vaše rivale oz. njihove hiše. Pri tem vam bodo pomagali karakterji ter diplomacija, ki je vedno na izbiro. Seveda pa so izdaje neizogibne. Vsaka poteza je osredotočena na rešitev v spopadu med dvema igralcema. Na koncu zmagate ali umrete, saj je le en Železni prestol.

VSEBINA:

100 označevalcev moči, 25 žetonov vpliva, 25 listov voditeljev, 18 kart dogodkov, 125 kart hiš, 5 plošč vpliva, 25 žetonov karakterjev, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikFantasy Flight Games
AvtorBill Eberle, Justin Kemppainen, Peter Olotka, Greg Olotka
Število igralcev3 - 5
Priporočena starost18+
Čas igranja od30'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Game of Thrones The Iron Throne

  • Šifra: MSFFGGOTTITBG011
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 48.99€

Video recenzija