Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-7% Kingsburg

Kingsburg je znova na voljo, potem ko je bil nekaj časa razprodan. Prvotno je izšel leta 2007. Lani so ga izdali v prenovljeni izdaji, ki vsebuje vse module iz dodatka To Forge a Realm ter nov del Alternate Advisor Rewards. Z njim gradite po svojih željah, s čimer imate pri igranju več izbire. Sicer pravila ostajajo bolj kot ne enaka, v igri pa še vedno na polno gradite in spletkarite.

Kingsburg je igra s kockami, v kateri postavljate delavce (worker placement). Ste guverner, ki upravlja življenje naselbin znotraj svojih meja. Ob koncu leta vas napadejo vojske, goblini in zmaji. Kralj sicer nudi nekaj pomoči, a le eni provinci in guvernerju na sezono. Da si priborite ugodnosti, morate pihati na dušo kraljevim svetovalcem. Guverner z najuspešnejšo pokrajino po koncu petega leta bo prilezel v kraljevi svet in zmagal.

VSEBINA:

igralna plošča, province, različni žetoni in karte, surovine, leseni označevalci, različne kocke, v dodatku so še 4 različni scenariji, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikFantasy Flight Games
AvtorAndrea Chiarvesio, Luca Iennaco
IlustratorMario Barbati, Davide Corsi, Roberto Pitturru
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost10+
Čas igranja od90'
Čas igranja do120'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Kingsburg

  • Šifra: MSFFGK03
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 59.99€
  • 55.99€