Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Wanted: Rich or Dead

Wanted: Rich or Dead je hitra igra s kartami, postavljena na Divji Zahod. Ste razvpiti revolveraš, ki si pot k bogastvu prisluži s streljanjem. Kdo izmed igralcev bo zadnji, ki bo še stal na nogah?

Ste član neustrašne tolpe banditov, ki je prišla v Dodge Town s ciljem, da oropa majhno skupnost. A kaj, ko bi bil delež večji, če vam ga ne bi bilo potrebno deliti.

Mesto predstavlja pet stavb (plošč), ki jih položite v panoramo. Ko je igralec na potezi, izbere eno stavbo, ki nudi posebne ugodnosti. Tako se lahko opremite z dodatnimi stvarmi, denarjem,... Vsak igralec se nagiba k temu, da dobi kar največ denarja, preden ga ustavi lokalna roka pravice. Tako ropate različne stavbe v mestu, se pretepate za denar, dokler ne dokažete, da ste najboljši in zapustite Dodge Town z vrečami, polnimi denarja ali pa, če ste prepočasni, pod zemljo.

Ko se dva (ali več igralcev) odločita za isto stavbo, se takoj spopadeta v streljanju. Vsi, ki so udeleženi v streljanju, uporabijo karto Wanted in izvedejo njeno akcijo. Revolveraš z najvišjim rezultatom sme uporabiti posebne moči stavbe, ostali igralci pa čakajo na novo priložnost.

VSEBINA:

5 plošč mesta, 30 kart Wanted, 5 figur, 2 posebni kocki, 45 žetonov denarja, 15 kart lastnine, 5 kart pomoči - mini priročniki, 5 pol Wanted, posebni ploščici, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikGalakta
AvtorDariusz Kułak
IlustratorMichał Lechowski, Rafał Szłapa
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost14+
Čas igranja od10'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Wanted: Rich or Dead

  • Šifra: MSGAWROD01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 29.99€