Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-26% King of New York

V mestu, ki nikoli ne spi, se vedno nekaj dogaja. Mogoče so krive vse luči, mogoče energija, mogoče pa velikanske pošasti, ki rušijo mesto.

King of New York ima mnogo novih načinov za igranje, kljub temu pa ohranja prvotno shemo igre King of Tokyo. V mestu se nahajajo stavbe za pomendrati ter maščevalne vojaške enote za uničiti. Igra vsebuje tudi šest novih pošasti. Vsak met kocke morda prinese bolečino vaši pošasti, če vojaške enote streljajo. 

Boste v središču pozornosti, boste zvezda? Ali boste raje branitelj mesta in se boste spoprijateljili s kipom svobode? Vsako mestno okrožje ima svoj šarm, a da bi resnično vladali velikemu jabolku, morate prevzeti Manhattan. Tako, da premagate ostale pošasti in postanete kralj New Yorka.

VSEBINA:

66 kart, 46 žetonov učinka, 6 plošč, figur in podstavkov za pošasti, 45 ploščic zgradb/enot, pribl. 50 kockic energije, 8 kock, igralna plošča, navodila v ang. jeziku

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

NA ZALOGI JE ZADNJI KOS, PLATNICA JE MALENKOST POŠKODOVANA.

Podrobnosti
ZaložnikIELLO
AvtorRichard Garfield
IlustratorSébastien Lamirand, Igor Polouchine, Régis Torres, Alexey Yakovlev
Število igralcev2 - 6
Priporočena starost10+
Čas igranja od40'
Čas igranja do40'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

King of New York

  • Šifra: MSIKONY51170
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 37.99€
  • 27.99€

Video recenzija