Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Izgubljena mesta

SLOVENSKA IZDAJA IGRE JE RAZPRODANA, PREDVIDEN DATUM PONATISA JE JUNIJ 2020.

Izgubljena mesta je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je tudi izkušenim mačkom, ki se je lotevajo taktično in premišljeno. 

Ste na raziskovalni odpravi, ki se podaja v neznane skrivnostne kraje: Himalajo, deževni pragozd, puščavo, vulkane in globine oceana. S kartami sestavljate poti, po katerih bo odprava potovala v oddaljene dežele in prinesla kar največ slave. Najbolj pogumni lahko na izid svoje odprave tudi stavijo s posebnimi kartami, ki povišajo število točk. Se sliši težko? Vse, kar morate storiti je, da zbirate in odlagate karte v 5 različnih barvah čim bolj po vrsti od 0 proti 10. Naenkrat razpolagate samo z osmimi kartami. Težko je zapolniti vseh 5 barv in točkovno ostati na pozitivni nuli, ki se v tej igri začne pri 20. Poleg tega imate možnost, da karto odstavite, če je ne potrebujete, vendar s tem mnogokrat pomagate zmagati soigralcu, saj jo lahko vzame.

Nadvse priljubljena zimzelena uspešnica je pri nas doživela že tretji ponatis in novo preobleko ter seveda vsebuje slovenska navodila, sicer pa je igra neodvisna od jezika. 

VSEBINA:

igralna plošča, 45 velikih kart odprave, 15 velikih stavnih kart, slovenska pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikLaser plus
AvtorReiner Knizia
IlustratorGrafika Piksel
Število igralcev2
Priporočena starost10+
Čas igranja od30'
Čas igranja do30'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2010

Izgubljena mesta

  • Šifra: MSIIM70098SI
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 15.49€