Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Activity Original

Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo.

Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjujejo pri potezah.

Ko je igralec na vrsti, vleče iz kupa eno karto. Še prej pogleda, kje stoji njegova figura na igralni plošči, ki določa, kako bo opravil svojo nalogo. Na kartah so napisane različne besede oz. besedne zveze. Ene zahtevajo pantomimo, kar pomeni, da morate v določenem času soigralcem v skupini predstaviti besedo le s pantomimo, brez govorjenja in kazanja na predmete. Pridete lahko na polje, na katerem morate besedno zvezo opisati tako, da ne uporabite korena iskanih besed (to pomeni, da ne smete uporabiti same besede, njenih delov ali izpeljank). Tretja možnost je, da napisano narišete, zraven ne smete govoriti ali gestikulirati. Risba mora biti brez črk in številk.

Če igralčeva skupina v določenem času pravilno ugotovi, se pomakne na igralni plošči naprej, sicer ne. 

2500 različnih pojmov poskrbi za raznoliko in napeto igro.

VSEBINA:

440 pojmovnih kart s po 6 pojmi, igralna plošča, peščena ura, 4 igralne figure, slovenska izdaja s slovenskimi pravili, dodatno potrebujete papir in svinčnik za risanje

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Zaradi manjših delov lahko pride do zadušitve.

Podrobnosti
ZaložnikPiatnik
Število igralcev3 - 16
Priporočena starost12+
Čas igranja od45'
Čas igranja do60'

Activity Original

  • Šifra: MSMOITOIACTO01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 29.99€