Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Scythe

Namizna družabna igra Scythe je asimetrična in tekmovalna igra v alternativni zgodovini leta 1920 na vzhodu Evrope. Gre za čas kmetovanja in vojne, zlomljenih src in inovacij.

Začnete na različnih pozicijah, imate različne surovine ter vsak drugačen cilj. Igra je strateška, čeprav ima s kupčkom kart srečanj element sreče. Igralci skozi igro nadgrajujejo in optimizirajo svoje akcije, med igralci pa je bistvenega pomena boj, s čimer igralca ne morete izločiti iz igre. V težkih ekonomskih časih se borite za bogastvo in ozemlje, zbirate surovine, pomagajo vam vaščani,...

NAGRADE: Igra Scythe je bila leta 2016 ter 2017 nominirana praktično v vseh pomembnih naslovih, osvojila pa je As d'Or - Jeu de l'Année Expert Winner, Swiss Gamers Award Winner, Golden Geek Board Game of the Year Winner, Golden Geek Best Thematic Board Game Winner, Golden Geek Best Strategy Board Game Winner, Golden Geek Best Solo Board Game Winner.

VSEBINA:

za 3 kile :-), angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let


Podrobnosti
ZaložnikStonemaier Games
AvtorJamey Stegmaier
IlustratorJakub Rozalski
Število igralcev1 - 5
Priporočena starost14+
Čas igranja od90'
Čas igranja do115'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Scythe

  • Šifra: MSSGS600
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 66.99€