Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Terraforming Mars

V družabni igri Terraforming Mars iz FryxGames naseljujete Mars. Velike korporacije skupaj s svetovno vlado se na zemlji ukvarjajo s projekti za dvig temperature, nivo kisika in pokritost oceana. Vi ste ena izmed korporacij, ki sodeluje z drugimi, vendar pridobivate točke sami s svojimi odkritji, prispevki ter napredno infrastrukturo.

Strateška in ekonomska igra vsebuje več kot 200 kart, ki jih kupujete in predstavljajo vaše projekte. Osnovni priliv in točke temeljijo na “naselitveni oceni” (začne se na 20). Te se dvignejo, ko zberete enega od treh naštetih parametrov. Dohodek se dopolnjuje tudi s proizvodnjo. Igra ima več rund ter možnih akcij, konča pa se, ko globalni parametri za temperaturo, zrak in ocean dosežejo svoj cilj.

Igra je bila letos nominirana za vse pomembne naslove iz sveta družabnih iger, prejela pa je naslednje nagrade: 5. mesto na Swiss Gamers Award, Spiele hit für Experten v Avstriji ter Dice Tower Awards za Best New designer (najboljša igra od novega avtorja) in Best Strategy Game (najboljša strateška igra).

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!


Podrobnosti
ZaložnikStronghold Games
AvtorJacob Fryxelius
IlustratorIsaac Fryxelius
Število igralcev1 - 5
Priporočena starost12+
Čas igranja od90'
Čas igranja do120'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Terraforming Mars

  • Šifra: MSSGTM6005
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 64.99€

Video recenzija