Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-10% Lords of Waterdeep

Waterdeep je mesto odličnih ljudi in najveličastnejših draguljev. Pozabljeno kraljestvo je dom političnih spletk in dogovorov s sumljivimi ozadji. Igralci ste mogočni lordi, ki tekmujete za nadzor v mestu. Dragocenosti in surovine so povod za govorjenje in kar se ne da dobiti skozi goljufijo in pregovarjanjem, si je treba vzeti na silo.

Lords of Waterdeep je strateška igra, v kateri prevzamete vlogo enega od zamaskiranih lordov Waterdeepa, skrivnih vladarjev mesta. Preko agentov rekrutirate pustolovce, da hodijo na naloge v vašem imenu, zaslužijo nagrade in povečajo vaš vpliv v mestu.

S nakupom novih stavb širite mesto, to vam da nove akcije in ovirate ali pomagate ostalim lordom pri igranju spletkarskih kart in s tem izvajate svoj dobro načrtovani plan.

Lepa strateška igra izven serijskih dimenzij je leta 2013 zmagala na Origins Awards Best Board Game. Leta 2012 pa je prejela naslednje nazive: Guldbrikken Special Jury Prize in ENnie for Best RPG Related Product Silver.

VSEBINA:

igralna plošča, navodila, 126 različnih kart, 130 kockic, figur in točk, figure, ploščice in žetoni


Podrobnosti
ZaložnikWizards of the Coast
AvtorPeter Lee, Rodney Thompson
IlustratorEric Belisle, Steven Belledin, Zoltan Boros, Noah Bradley
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost12+
Čas igranja od60'
Čas igranja do120'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2012

Lords of Waterdeep

  • Šifra: MSWOTCLOW388510000
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 41.99€
  • 37.99€

Video recenzija