Menu
Your Cart

Camel Up 2nd Edition

Camel Up 2nd Edition
Camel Up 2nd Edition
Camel Up 2nd Edition
Ni na zalogi
Camel Up 2nd Edition
Camel Up 2nd Edition
Camel Up 2nd Edition
Camel Up 2nd Edition

Camel Up 2nd Edition je družabna igra, v kateri stavite, katera kamela bo prva oz. zadnja prispela okoli piramide. 2. izdaja ima prenovljene komponente in vizualno podobo, medtem ko mehanizem igranja ostaja enak prvotni izdaji.

Do 8 igralcev stavi na 5 različnih kamel. Prej ko stavite, večji je izkupiček, a le, če pravilno stavite. Kamele so morda izenačene, a če so ena na drugi, je tista zgoraj boljša in se pri mestih okorišča s spodnjo. Kamele napredujejo glede na met kock, slednje so namreč v barvah kamel. Z zeleno kocko se npr. prestavi zelena kamela, pa tudi vse morebitne nad njo.

VSEBINA:

plošča, piramida, 5 kamel, 2 "podivjani" kameli, 5 kock, 1 posebna kocka, 40 kart, označevalec za igralca, 80 kovancev, 8 ploščic, 5 vstopnic za piramido, 20 stavnih kart, 8 posebnih kart, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Plan B Games
Avtor Steffen Bogen
Ilustrator Chris Quilliams
Število igralcev 3 - 8
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30
Čas igranja do 45
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2018
38.99€
Brez DDV: 31.96€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.