Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Blossoms

Blossoms je nadvse očarljiva igra za dva igralca, ki ustvarjata vsak svoj šopek. Daljše, kot so rože v njem, več točk dobita. 

Igralca prejmeta dve naključni zaprti karti in 3 akcijske žetone. Cvetlične lončke postavita na sredo igralne površine (iz njih bodo zrasle rože). 4 različne karte z rožami postavita v te lončke, v vsakega po eno rožo. Ostale karte zaprte postavita v kup ob igralno površino.

Igralca sta na vrsti izmenjaje. Cilj je, da ustvarita čim bolj dragoceno kombinacijo z rožami. Igralec na potezi izvede poljubno število akcij, ki so: rast (vleče karto iz kupa in jo položi v lonček z isto rožo); saditi (odstrani 1 cvetlični lonček in prejme točke ter s tem zaključi svojo rundo) ter posebna akcija (s svojimi akcijskimi žetoni izvede dodatno akcijo, odvisno od izbranega cvetličnega lončka).

Igralčeva poteza se konča, ko se odloči porezati rože ali ko "kiksne" mimo. Igre je konec, ko eden izmed igralcev povleče zadnjo karto iz kupa. Točke dobita na podlagi višine in različnih setov posajenih rož. Zmaga igralec z največ točkami.

VSEBINA:

54 kart z rožami, karta za točke, 4 ploščice s cvetličnimi lončki, 6 posebnih akcijskih žetonov, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!


Podrobnosti
ZaložnikRebel
AvtorPrzemysław Fornal, Kajetan Kusina, Mateusz Pitulski, Kamil Rogowski
IlustratorBartłomiej Kordowski
Število igralcev2
Priporočena starost8+
Čas igranja od20'
Čas igranja do20'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018

Blossoms

  • Šifra: MSREBBL01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 14.99€