Menu
Your Cart

Comanauts

Comanauts
Comanauts
-57 %
Comanauts
Comanauts
Comanauts

Comanauts je kooperativna pustolovska igra, v kateri se sprehajate skozi sanje dr. Martina. Ta je po nesreči v laboratoriju pristal v komi.

Dr. Martin Strobal si je sicer prizadeval rešiti svet, a mu je spodletelo, zato zemlji grozi majhna črna luknja. Igralci vstopite v svet doktorja in njegov um. Rešiti morate skrivnosti, zaradi katerih je dr. zaprt v svojih nočnih morah in premagati njegove notranje demone tako, da prekinete njihov vpliv na dr.

Skozi fantazijski svet vas vodi knjiga z zgodbo, s svojim likom se prestavljate skozi prostore sanj in iščete namige, s katerimi bi zbudili dr. Martina Strobala. Igro lahko večkrat igrate, saj se vam določeni prostori odpirajo kasneje.

VSEBINA:

32 kart sovražnika, stojalo za "notranjega" otroka, 80 različnih žetonov, 13 I. D. kart in stojal, stojalo za odraslega dr., plošča, 55 kart z namigi, 34 različnih stojal, vreča za kocke, 38 kock, 11 kart cona "koma", 10 kart vitalni znaki, 60 kart predmetov, 24 kart statusa, 11 kart totem, 4 karte s povzetki pravil, 6 kart okolice, 4 listi, 20 stojal, 22 kart z avatarji in stojala, knjiga pustolovščin, angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Plaid Hat Games
Avtor Jerry Hawthorne
Ilustrator Tregis, Jimmy Xia
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2019
29.99€
69.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.