Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Novo Ni na zalogi Dinosaur Tea Party

Dinosaur Tea Party je igra sklepanja. Ima očarljive in prikupne ilustracije z dinozavri. Družabna igra vas popelje v prefinjen angleški svet čajank: visoka družba, lepe oprave, čajček, klepetanje. A kaj, ko v množici povabljenih ne prepoznate ljudi. Pazite, da ne boste zaradi tega tarča posmeha in opravljanja.

Vsak igralec vzame karto, ki se ujema z gosti, dinozavri. Igralci drug za drugim sprašujejo oz. ugibajo, kdo so drugi gosti. Če kdo ugane vaše ime, vlečete drugo karto. Prvi, ki ugane 3 imena, zmaga. A pozor, zaradi treh nenavadnih kapric ne boste nikoli zagotovo vedeli, ali je brahiozaver v polcilindru res Carlton ali Quinton. 3 dino žetoni, ki jih imajo igralci, povzročijo, da vam smejo povedati le to, kar jim zapoveduje karta: vedno rečejo ne, lažejo ali zamenjajo odgovor (namesto da je ne in obratno).

VSEBINA:

20 ploščic z dinozavri, 20 kart z dinozavri, 3 žetoni nenavadnosti, 14 kockic sladkorja, 75 žetonov lastnosti, angleška izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
ZaložnikRestoration Games
AvtorRob Daviau, JR Honeycutt, Justin D. Jacobson
IlustratorMatijos Gebreselassie, Jason Taylor
Število igralcev3 - 5
Priporočena starost7+
Čas igranja od20'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018

Dinosaur Tea Party

  • Šifra: MSRESGDTP01
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 22.99€