Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-10% Ni na zalogi 51st State Master Set

Svet, kot ga poznate, ne obstaja več. Ni več vlade, ne vojske, ne civilizacije. Združene države so propadle in po tridesetih letih, ko se je začela vojna, skuša nova oblast prevzeti nadzor nad uničeno državo. Vzpostaviti želi nov red, imeti nadzor nad drugimi in ustvariti novo državo - 51st State.

51st State: Master Set tako obeležuje novo rojstvo 51st državne linije. Vsebuje 88 kart iz originalne osnovne igre 51st State in po 50 kart iz obeh dodatkov New Era in Winter. Enega od teh dodatkov lahko igrate s kartami iz osnovne igre, ne pa obeh hkrati. Celoten set ponuja povezano izkušnjo, ne glede na to, kateri dodatek boste izbrali.

51st State je igra s kartami, v kateri igralci prevzamejo nadzor v eni od štirih oblasti in zgradijo novo državo. Igralci postavijo v igro novo lokacijo, najamejo voditelje in svoje ljudi pošiljajo na delo v stavbe, kjer dobijo surovine in nove veščine. Vsako karto lahko uporabite na tri različne načine: porušite lokacijo in enkrat zberete mnogo surovin, spoprimete se z lokacijo in pri vsaki rundi dobite eno surovino, zgradite lokacijo in pri vsaki rundi lahko te sposobnosti uporabite. 

VSEBINA:

plošča s točkami, 4 označevalci točk, 200 kart, 88 kart iz osnovne igre (prve izdaje), 12 kart povezanosti, 50 kart New Era, 50 kart Winter, žeton za začetnega igralca, 4 plošče za igralce, 158 različnih koščkov (železo, gorivo,...), več kot 110 različnih žetonov (ščit, naboji,razvoj,...), navodila v angleškem jeziku

Podrobnosti
ZaložnikPortal Games
AvtorIgnacy Trzewiczek
IlustratorGrzegorz Bobrowski
Število igralcev1 - 4
Priporočena starost14+
Čas igranja od60'
Čas igranja do90'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

51st State Master Set

  • Šifra: MSPG51SMS905PLG
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 41.99€
  • 37.99€

Video recenzija