Menu
Your Cart

7 Wonders Duel Pantheon Expansion

7 Wonders Duel Pantheon Expansion
7 Wonders Duel Pantheon Expansion
Ni na zalogi
7 Wonders Duel Pantheon Expansion
7 Wonders Duel Pantheon Expansion
7 Wonders Duel Pantheon Expansion

V igri 7 Wonders Duel vsak igralec vodi civilizacijo in gradi stavbe ter čudesa sveta - mesto. Igra poteka 3 dobe, vsako odigrate s pripadajočim kupčkom kart, ki predstavljajo zgradbe. Med dobo imata igralca na voljo, da odigrata približno 10 kart. Z njimi zaslužita kovance, usposobita svojo vojsko, pripomoreta k znanstvenim odkritjem in razvijata mesto.

Zmagate lahko na 3 načine, da imate vojaško premoč, znanstveno premoč ali civilno. Prvi dve se zgodita kadarkoli med igro in igranje se takoj konča. Če pa do konca tretje dobe ni nihče zmagal v vojski ali znanstvenem področju, pa zmaga tisti z največ točkami.

Iz različnih mitologij zgradite Panteon. Moči bogov uporabite za to, da svojo civilizacijo pripeljete do vrha. Ta razširitev, za katero potrebujete osnovno igro 7 Wonders Duel, vam dovoli, da uporabite še ne videne moči. S ponudbami bogovom si lahko prislužite usluge ali pa izkusite njihov srd.

NAGRADA: 2016 Golden Geek Best Board Game Expansion Winner.

VSEBINA:

igralna plošča, 23 kart 1. veka, 23 kart 2. veka, 20 kart 3. veka, 7 kart ceha, 12 kart čudes, 4 žetoni vojske, 10 žetonov napredka, figura konflikta, 31 kovancev, beležka, kratka navodila, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Repos Production
Avtor Antoine Bauza, Bruno Cathala
Ilustrator Miguel Coimbra
Število igralcev 2
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2016
18.99€
Brez DDV: 15.57€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.