Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-6% Adventure Land

Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le, če boš svojega pustolovca prestavil zelo taktično in se pogumno boril z bitji iz megle.

Igra vsebuje 3 različne igralne scenarije. Prvi je najpreprostejši The Fellowship, naslednji je nekoliko zahtevnejši The Magnificent in zadnji težji Escape to the Cities, v katerem morate biti hkrati pozorni na več stvari.

Adventure Land ponuja tudi dodatek k igri in sicer Adventure Land King and Princess, ki ga najdete v naši spletni trgovini.

VSEBINA:

igralna plošča, 110 kartic ozemlja, 40 pustolovcev, 30 družabnikov, morska vila, 80 različnih ploščic (meči, zelišča, zlato, bitja), 4 figure, 3 kocke, slovenska navodila

Podrobnosti
ZaložnikHABA - Habermaaß GmbH
AvtorWolfgang Kramer, Michael Kiesling
IlustratorFranz Vohwinkel
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2015

Adventure Land

  • Šifra: MSHAL301776
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 31.99€
  • 29.99€

Video recenzija