Menu
Your Cart

Age of Thieves

Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
-10 %
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves
Age of Thieves

Age of Thieves je fantazijska in strateška namizna igra. Cesar Lucius IV. obišče mesto Hadria. S seboj prevaža cesarske dragulje. Varujejo ga meščani, a nekaj drznih tatov to ne ustavi. Njihov cilj je ukrasti dragulje.

Age of Thieves vas popelje v svet temačnih ulic in umazanih poslov. Ukradete ne le dragulje, ampak se branite tudi pred zahrbtnimi načrti ostalih tekmovalcev. Kdo izmed igralcev bo izvedel tatvino svoje kariere?

Igralci v igri uporabljajo posebne moči, ki jih imajo tatovi ter različne akcijske kartice (manevri, napoji, posebne renesančne naprave). Vsaka akcija dramatično vpliva na izid poteze in na vrstni red igranja, igralci pa planirajo svoje akcije v naprej. Ko tat ukrade dragulje, se sproži alarm, čas teče, tat pa mora pobegniti iz mesta, preden se zaprejo zadnja vrata!

Le eden lahko zapusti mesto z dragulji, zato morate prelisičiti svoje nasprotnike in biti ves čas korak pred njimi! Da pa bo igranje še bolj zanimivo, poskrbi dodatek Age of Thieves: Masters of Disguise, ki ga v tej trgovini najdete med razširitvami.

VSEBINA:

ang. navodila, plošča, 28 figur, 15 draguljev, 51 akcijskih označevalcev, posebni kocki, 4 zasloni, 23 kart dogodka, 4 karte območja, 84 kart akcije, 4 pregledi, 6 lokov, 1 varuh, 81 ploščic Podrobnosti
Založnik Galakta
Avtor Sławomir Stępień
Ilustrator Damian Bajowski, Bartek Fedyczak, Michał Lechowski, Michał Teliga
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
44.99€
49.99€
Brez DDV: 36.88€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.