Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-14% Arena For the Gods

Dobrodošli v Areno vseh mogočnih, kjer se borijo le največji mitološki junaki. Z igro Arena: For the gods! se potopite v univerzum, v katerem se junaki iz 6 različnih mitov skupaj borijo, da razvedrijo in zadovoljijo bogove. Skrbno izbran od božje roke za bitko na življenje in smrt sprejemaš vlogo mogočnega bojevnika.

Družabna igra Arena: For the gods! ima mehanizem metanja kock in licitiranja ter dve fazi. 1. Uporabiš svoje življenjske točke, da se poteguješ za najboljše orožje, opremo, zveri, uroke in kocke uporabiš, kar se da premišljeno. 2. Aktiviraš najmočnejši napad in se boriš. To pomeni, da glede na simbol na kocki uporabiš svojo akcijo in aktiviraš opremo. Prvi igralec, ki umre, pripelje igro h koncu. Preživeli heroj z največ življenjskimi točkami zmaga.

VSEBINA:

6 figur herojev in plastičnih podstavkov, 6 zaslonov za igralce, igralna plošča, 130 kockic življenjskih točk, 7 kock, 24 žetonov (10 zaščite in 14 izčrpanosti), zbiralnik, 48 kart opreme z minimalnim tekstom, 7 stebrov, 7 arena ploščic, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikIELLO
AvtorMaxime Rambourg
IlustratorPaul Mafayon
Število igralcev2 - 6
Priporočena starost8+
Čas igranja od30'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Arena For the Gods

  • Šifra: MSIEAFTG51388
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 34.99€
  • 29.99€

Video recenzija