Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-7% Divinity Derby

Zevs je različna božanstva sveta povabil na manjše srečanje na goro Olimp. Najprej je postregel s kosilom in pijačo bogov (ambrozija). A ker so božanstva preveč popila, so se začela prerekati o tem, katera mitološka bitja so boljša, hitrejša. Stave so kar padale, na kar so se odločili, da bodo vsa bitja zbrali in se prepričali na lastne oči. Končni razsodnik je Zevs.

Divinity Derby je hitra igra s kartami, ki si jih z igralci delite na držalu. Igralec torej gleda karte z levim in desnim sosedom. Med opazovanjem kart in polaganjem stav pa veselo razglablja o izidih. Odvije se zanimiva interakcija, ko kuje zaroto zoper igralca ali skupaj z njim. Izbira lahko, ali bo igral karto z visoko ali nizko vrednostjo, kar je ključnega pomena, saj v trenutku spremeni izid tekme.

Igra vsebuje kartice, ki imajo angleško besedilo, a je zelo preprosto.

VSEBINA:

pravila v ang. jeziku, plošča, 6 miniatur, 6 baz, 6 stojal za karte, 54 kart premikov, 5 kart, 4 kart zviti trik, 24 žetonov bitij, 6 žetonov bogov, žeton za začetnega igralca

Podrobnosti
ZaložnikAres Games
AvtorCarlo A. Rossi
IlustratorDenis Martynets
Število igralcev3 - 6
Priporočena starost10+
Čas igranja od45'
Čas igranja do90'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2017

Divinity Derby

  • Šifra: MSAGDD004
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 45.99€
  • 42.99€