Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-5% Between Two Castles of Mad King Ludwig

Kralj zahteva svoj grad! Vi ste priznani gradbenik, kralj pa vas je osebno zaprosil, da mu ustvarite grad. A tako pomemben projekt zahteva več kot enega človeka. Zato dobite pri vsaki nalogi par rok. Z dobrim načrtovanjem in partnerstvom boste ustvarili najbolj impresiven grad na svetu.

Between Two Castles of Mad King Ludwig je tekmovalna igra, v kateri polagate ploščice, ki predstavljajo grajske sobane. Z igralcem na levi ustvarjate en grad, z igralcem na desni pa drugega. Ko ste na potezi, izberete dve ploščici izmed tistih, k jih imate v roki, jih razkrijete in jih skupaj s soigralcem ustrezno umestite.

Na koncu igre točkujete vsak grad posebej. Igralcu da končni rezultat tisti grad, ki ima nižje število točk. Zmaga igralec z največ točkami. Da bi v tej igri zmagali, morate vzdrževati in biti predani obema gradovoma.

VSEBINA:

147 ploščic s sobanami, 83 drugih ploščic, 20 bonus kartic, 7 kart pomoči za igralce, 7 lesenih žetonov za grad, dvostranski 100-listni blok za točke, 4 delni predalnik, ang. pravila 

Podrobnosti
ZaložnikStonemaier Games
AvtorMatthew O'Malley, Ben Rosset
IlustratorLaura Bevon, Agnieszka Dabrowiecka, Bartłomiej Kordowski
Število igralcev2 - 7
Priporočena starost10+
Čas igranja od45'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018

Between Two Castles of Mad King Ludwig

  • Šifra: MSSMGBTCOMKL506
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€
  • 37.99€