Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Catan Trgovci in barbari

SLOVENSKA IZDAJA RAZŠIRITVE CATAN TRGOVCI IN BARBARI JE RAZPRODANA IN NI VEČ DOSEGLJIVA, PONATIS NI PREDVIDEN.

Na severu otoka Catan se gradi. Po zelo prometnih cestah se skozi blato in čez globoke luknje prebijajo vlečni vozovi. Na grad, ki je sedež katanskega sveta, vozijo marmor in steklo. Ko vam podivjani barbari prekrižajo pot, kot vodnik kolone vozov nimate lahke naloge. Tudi ko pridete v bližino obale, zagledate v nebo dvigajoče se temne oblake, saj so roparski barbari znova opustošili obalna mesta. Kje so hrabri vitezi, ki bi se zoperstavili divjim hordam?

Na jugu iz tamkajšnje puščave prihaja karavana kamel. To so nomadi, ki prinašajo tako zaželjeno trgovsko blago ter v zameno pričakujejo volno in žito. Pazite, da karavane ne zaobidejo vaših naselij. To še ni vse: na vzhodu naseljujejo katanske reke drugi naseljenci, gradijo mostove in pobirajo čisti dobiček. Boste na koncu ostali kot največji revež na cesti poražencev?

V petih scenarijih boste na Catanu doživeli pet novih napetih doodivščin. Poleg tega vas čakajo tudi štiri različice, ki vam bodo naredile igro še bolj pestro in spremenljivo. Ena izmed njih je "Catan za dva".

Ta razširitev ni samostojna igra. Igrate jo lahko le skupaj z osnovno igro Catan. Brez zadržkov jo lahko kombinirate z ostalimi razširitvami Catan.

VSEBINA:

138 različnih plastičnih igralnih figur, 120 kart, 3 table z izrezanimi deli, kocka z barvami, pravila v slovenskem jeziku

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikLaser plus
AvtorKlaus Teuber
IlustratorTanja Donner, Michaela Schelk, Grafika Piksel
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od60'
Čas igranja do120'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2009

Catan Trgovci in barbari

  • Šifra: MSICTB70050SI
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 29.99€