Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Caverna Cave vs. Cave

Mayfair Games/Lookout Games sta po izjemni uspešnici igre Caverna spomladi izdala družabno igro Caverna Cave vs. Cave za dva igralca. 

Kot igralec stojiš pred goro, v kateri je majhna votlina z vhodom. To je bodoče bivališče vašega klana. Tega na začetku igre tvorita samo dva delovna škrata, ob koncu pa štirje. Izdolbli boste svojo jamo in jo uredili. Zbrati morate še žito, vlakna in gradbene materiale ter jih spremeniti v blaginjo nepredstavljivega obsega. 

Vsako rundo akcijske karte poskrbijo za napetost med igralcema. Karte namreč nujno potrebujete za izboljšanje svoje jame. Venomer morate izkopavati nove votline, postavljati zidove in sobe. Škratje seveda ne bi bili škratje, če ne bi ob tem izkopavali tudi dragocenih kovin in bogateli. Najbolj vneti igralec, ki po 45 minutah zbere največ bogastva, zmaga.

VSEBINA:

akcijska plošča, 12 akcijskih ploščic, 24 ploščic s sobami, 12 pokazateljev dobrin, dodatna ploščica votline, 7 zidov, 4 akcijski označevalci, ploščica za začetnega igralca, 2 plošči z jamo, navodila

Podrobnosti
ZaložnikMayfair Games
AvtorUwe Rosenberg
IlustratorKlemens Franz
Število igralcev1 - 2
Priporočena starost12+
Čas igranja od20'
Čas igranja do40'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Caverna Cave vs. Cave

  • Šifra: MSMFGCCVC3525
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 17.99€