Menu
Your Cart

Century Spice Road

Century Spice Road
Century Spice Road
Century Spice Road
Ni na zalogi
Century Spice Road
Century Spice Road
Century Spice Road
Century Spice Road

Odkrijte lepoto trgovske poti z začimbami in njene barvite tržnice. Čudovita poslikava je namreč delo mednarodno priznane Fernande Suárez. Century: Spice Road je prva v seriji iger, ki odkriva zgodovino trgovanja z začimbami po posameznih stoletjih. S to temo ima potencial za nadaljevanje. Ima preprosto in čisto mehaniko, ki vključuje sistem grajenja kupčka. Ta vodi do neskončnih strategij in odločitev. 

Igralci so vodje karavane, ki potujejo po slavni svileni poti. Njihova naloga je, da za slavo in čast dostavijo začimbe čim dlje. Ko je igralec na potezi, izvede eno od štirih možnih akcij. Prva je vzpostavitev trgovske poti z jemanjem kartic tržnice. Druga akcija ponuja možnost, da odigrate karto iz roke in izvedete menjavo oz. požanjete začimbe. Tretja, da izpolnite zahteve kartice točkovanja in si jo prilastite. Zadnja akcija ponuja počivanje, kar pomeni, da vzamete nazaj v roke vse svoje odigrane karte. Zadnja runda se sproži, ko igralec pridobi svojo peto karto s točkami. Kdor ima največ zmagovalnih točk, zmaga.

Igra je letos v Avstriji prejela naziv Spiele Hit mit Freunden.

VSEBINA:

94 različnih kart, 105 kockic, 4 posodice, 20 žetonov, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Plan B Games
Avtor Emerson Matsuuchi
Ilustrator David Richards, Fernanda Suárez
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
32.99€
Brez DDV: 27.04€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.