Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Charterstone

Nova igra Charterstone je igra postavljanja delavcev, ki vsebuje legacy sistem. To pomeni, da se elementi enega igranja prenašajo v drugo igranje. Vigri skozi serijo igranj razvijate svoje mesto. Ta legacy igra je drugačna in ponuja edinstveno igranje. 

Charterstone traja 12 iger, čeprav to ni konec. Ko boste igro zaključili, boste v njej dobili unikatno vas, preigravali pa jo boste lahko še naprej. 

V igri gradite stavbe, karakter in naseljujete skupno vas. Iz kart odstranjujete gradbene nalepke in jih trajno dodajate vašemu karakterju ter na igralno ploščo. Tam postanejo novi akcijski prostori, uporabni za vse igralce.

Pri igri se ni treba učiti pravil, saj boste pravilnik razvijali sproti med igranjem. Koncept razvijate skozi vsako igro posebej, a hkrati tudi skozi celotno kampanjo, saj kratkoročne odločitve vplivajo na dolgoročne. 

VSEBINA:

75+ zabojev za odklepanje, 350+ edinstvenih kart, 230+ lesenih žetonov in 36 kovinskih kovancev,... ang. pravilaPodrobnosti
Založnik Stonemaier Games
Avtor Jamey Stegmaier
Ilustrator Lina Cossette, David Forest, Gong Studios
Število igralcev 1 - 6
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 75'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017

Charterstone

  • Šifra: MSSGC700
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 58.99€