Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Exit The Sinister Mansion

V preteklih dneh ste si privoščili nekaj aktivnega oddiha v gozdu, poleg tega ste si ogledovali stare gradove. Po napornih dneh ste se odločili kakšen dan ostati doma, na toplem, hladilnik imate poln, zvečer si boste privoščili igranje namiznih družabnih iger s prijatelji. Še prej pogledate svojo pošto in najdete sosedovo sporočilo.

Sosedovo? V tistem porušenem dvorcu z zaraščeno travo nekdo živi? Nemogoče, saj ga nikoli niste videli! Kakorkoli, v sporočilu vas prosi, da nahranite njegovega mačka, saj je moral sam nemudoma oditi. To vam nič kaj ni všeč. A majhnega muca že ne boste pustili stradati!

Ko vstopite v hišo, opazite, da je pravo nasprotje od pričakovanega. Najboljše pohištvo, uglajeno in počiščeno. Navdušenje vas hitro mine, ko se vrata za vami sunkovito zaprejo in ostanete ujeti v zapuščeni graščini. Najdete knjigo gostov in disketo.

Hitro rešite vse uganke in pobegnite pred norim sosedom!

VSEBINA:

86 različnih kart (26 ugank, 30 odgovorov, 30x pomoč), 3 neznani predmeti, zapečaten poster, knjiga in dekoder, ang. pravila

Podrobnosti
ZaložnikKosmos
AvtorInka Brand, Markus Brand, Ralph Querfurth
IlustratorSilvia Christoph, Martin Hoffmann, Michaela Kienle
Število igralcev1 - 4
Priporočena starost12+
Čas igranja od60'
Čas igranja do120'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2018

Exit The Sinister Mansion

  • Šifra: MSKOEXSM694036
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13.99€