Menu
Your Cart

Kingsburg

Kingsburg
Kingsburg
Kingsburg
-7 %
Kingsburg
Kingsburg
Kingsburg
Kingsburg

Kingsburg je znova na voljo, potem ko je bil nekaj časa razprodan. Prvotno je izšel leta 2007. Lani so ga izdali v prenovljeni izdaji, ki vsebuje vse module iz dodatka To Forge a Realm ter nov del Alternate Advisor Rewards. Z njim gradite po svojih željah, s čimer imate pri igranju več izbire. Sicer pravila ostajajo bolj kot ne enaka, v igri pa še vedno na polno gradite in spletkarite.

Kingsburg je igra s kockami, v kateri postavljate delavce (worker placement). Ste guverner, ki upravlja življenje naselbin znotraj svojih meja. Ob koncu leta vas napadejo vojske, goblini in zmaji. Kralj sicer nudi nekaj pomoči, a le eni provinci in guvernerju na sezono. Da si priborite ugodnosti, morate pihati na dušo kraljevim svetovalcem. Guverner z najuspešnejšo pokrajino po koncu petega leta bo prilezel v kraljevi svet in zmagal.

VSEBINA:

igralna plošča, province, različni žetoni in karte, surovine, leseni označevalci, različne kocke, v dodatku so še 4 različni scenariji, navodila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Fantasy Flight Games
Avtor Andrea Chiarvesio, Luca Iennaco
Ilustrator Mario Barbati, Davide Corsi, Roberto Pitturru
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
55.99€
59.99€
Brez DDV: 45.89€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.