Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Love Letter Boxed Version

Možje skušajo očarati princeso Annete, ki se je zaprla v svojo palačo. Zanesti se morajo na tiste v palači, da bodo dostavili ljubezenska pisma. Kdo jo bo dosegel prvi? In seveda preprečil ostalim, da svojih pisem ne dostavijo.

Love Letter je igra tveganja, sklepanja in sreče. Igra ima preprosta navodila, ki ustvarjajo dinamično in vznemirljivo interakcijo med igralci. Močne, visoke karte vodijo k zgodnjemu profitu, ampak vas hkrati naredijo ranljive, saj ste očitna tarča. Če pa se boste predolgo zanašali na nizke, slabe karte, bodo vaše pismo vrgli v peč.  

Igra ima le 16 kart, a nudi ure in ure zabave. V svetu je z eleganco in enostavnostjo postala prava senzacija. 

Leta 2014 je igra zmagala na Origins Awards Best Traditional Card Game, Guldbrikken Best Family Game in Fairplay À la carte, leta 2013 Golden Geek Most Innovative Board Game, Golden Geek Best Party Board Game, Golden Geek Best Family Board Game in Golden Geek Best Card Game, leta 2013 Fairplay À la carte in 2012 Japan Boardgame Prize Voters' Selection.

VSEBINA:

16 kart, 4 povzetki, 13 žetonov, pravila v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikAlderac Entertainment Group (AEG)
AvtorSeiji Kanai
IlustratorAndrew Hepworth, Jeff Himmelman, John Kovalic, Robb Miller
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od20'
Čas igranja do20'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2014

Love Letter Boxed Version

  • Šifra: MSAEGLLBV05109
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.99€

Video recenzija