Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Lovecraft Letter

Alderac Entertainment Group je izdal novo Lovecraft Letter. Družabna igra združuje Love Letter sistem in svet H.P. Lovecraft. Razlika je, da ne nabiraš priljubljenosti pri princesi, ampak za prevlado in moč skušaš uničiti svoje rivale. Hkrati pa se trudiš razumeti kozmične grozljivosti, ki prežijo v realnosti.

V vsaki rundi prevlada le en igralec. Da mu to uspe, mora dobro sklepati in imeti srečo, da odstrani ostale igralce. Vsekakor morajo biti vsi pozorni na to, kako jih lastna norost uničuje. Lovecraft Letter namreč vsebuje nove karte s posebnimi močmi “norosti”. Če imate takšno karto v odlagalnem kupčku, ste nori (vsaj za določeno rundo) in z njo pridobite v igri več možnosti. Ker ste nori, dobite tudi več kart. Zmagate lahko tako, da ste, ko zmanjka kupčka s kartami, zadnji v igri z najvišjo karto ali ste zbrali dovolj žetonov pravega tipa ali pa ste izpustili Cthluhu ob pravem času. Igra je vizualno zelo lepa, izdelana je v obliki knjige.

VSEBINA:

31 različnih kart, 40 ovitkov, 18 žetonov norosti, navodila v angleškem jeziku

Podrobnosti
Založnik Alderac Entertainment Group
Avtor Seiji Kanai
Ilustrator Vincent Dutrait, Kouji Ogata
Število igralcev 2 - 6
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 10'
Čas igranja do 10'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017

Lovecraft Letter

  • Šifra: MSAEGLCL05123
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 31.99€