Menu
Your Cart

Magic Maze

Magic Maze
Magic Maze
Ni na zalogi
Magic Maze
Magic Maze
Magic Maze

Ko so ostali brez vse lastnine, so mag, barbar, vilin in škrat prisiljeni oropati lokalno Magic Maze nakupovalno središče, da bi dobili potrebno opremo, ki jo potrebujejo za naslednjo avanturo. Strinjajo se, da bodo odnehali hkrati, nato pohiteli k vratom in se izognili varnostnikom, ki so njihov prihod sumničavo spremljali.

Magic Maze se odvija v realnem času in je kooperativna igra. Vsak igralec lahko nadzoruje katerega koli od 4 junakov - figur, kadarkoli želi, da bi ta junak izvedel zelo posebno akcijo, do katere drugi igralci nimajo dostopa. Premaknete se lahko severno, raziščete novo območje, se vozite s tekočimi stopnicami... Vse to zahteva natančno sodelovanje med igralci, da bi lahko premišljeno premikali junake in dokončali svoje naloge, preden se izteče čas. A med seboj boste lahko komunicirali le nekaj časa, potem boste morali nadaljevati brez vizualnih ali glasovnih namigov.

Vsi igralci zmagajo, če vse figure junakov uspejo pobegniti iz nakupovalnega središča v  času, ki je na voljo in je vsak ukradel predmet. Na začetku igre imate 3 minute. Prostori s peščeno uro, ki jih srečate ob poti, vam bodo dali več časa. Če se čas izteče, preden junaki pobegnejo, vsi igralci izgubijo. Vaše klatenje povzroča skrb, zato vas varnostniki "zašijejo". 

VSEBINA:

24 ploščic trgovine, 4 junaki, 12 žetonov, 9 akcijskih ploščic, peščena ura, posebna figura, točkovalna plošča, posebna ploščica, nalepke, angleška pravila, angleška izdaja 

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Sit Down!
Avtor Kasper Lapp
Ilustrator Gyom
Število igralcev 1 - 8
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 5'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
29.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.