Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_settings.php on line 50Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_google_fonts.php on line 51Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/journal2/product_tabs.php on line 42 Master Fox
Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Master Fox

-29% Master Fox

Kako hitre in previdne so vaše roke, medtem ko želite postati novi Master Fox? Stari se bo upokojil in išče najboljšega naslednika. Pohiteti morate, da ujamete pravi plen, saj igra ponuja mrzlično tekmovanje v prepoznavanju po otipu (nosite namreč masko in skoznjo se ne vidi).

Vsakokrat obrnete 3 karte, ki pokažejo, katere živali morate ujeti. Te položite v škatlo, premešate, nadenete si masko in lovite. Vendar v vaši vreči je prostora le za 4 živali, zato vzamete res le tisto, za katero ste prepričani, da je prava. Ko in če jo najdete, rečete stop. Nato preštejete živali, prave vam prinesejo točke. Pri vsaki misiji morate biti najboljši, v mešanico pa so vedno dodani novi triki.

Igra je leta 2016 zmagala za As d'Or - Jeu de l'Année Enfant (najboljša otroška igra leta v Franciji).  

VSEBINA;

4 lisičje maske, 8 kart, 32 različnih lesenih figur, 56 žetonov točk, navodila v angleškem jeziku

Podrobnosti
ZaložnikIELLO
AvtorFrédéric Vuagnat
IlustratorCatell Ruz
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost7+
Čas igranja od20'
Čas igranja do20'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2015
  • Blagovne znamke IELLO
  • Šifra: MSIELMF51235
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 20.99€
  • 14.99€

Video recenzija