Menu
Your Cart

Onitama

Onitama
Onitama
Onitama
Onitama
Onitama
Onitama
Onitama
Onitama
Onitama

Onitama je elegantna in enostavna abstraktna strateška igra za dva. Prevzamete vlogo učitelja, ki mu sledijo učenci, menihi in skušate poraziti nasprotnika. Oboroženi ste le s peščico premikov, bistroumnostjo in pozornostjo.

V igri je plošča 5x5, oba igralca začneta s 5 figurami na svoji strani, glavno figuro - učitelja imata na sredini. Vsak igralec ima dve odprti karti, ki kažeta možne premike za katerokoli figuro. Tam je tudi peta karta, ki je ne sme nihče uporabiti. Ko je igralec na vrsti, izbere eno karto, prestavi svojo figuro glede na izbrano karto, nato uporabljeno karto nadomesti s peto karto. Drug igralec znova izbere eno izmed svojih kart, se prestavi in zamenja uporabljeno karto s peto karto (ki je uporabljena karta drugega igralca).

Če se prestavite na figuro nasprotnika, je izločena iz igre. Ko nasprotniku vzamete učitelja ali svojo glavno figuro (prestavite na začetno polje nasprotnikovega učitelja) zmagate.

Super abstraktna igra za dva, ki jo boste želeli znova in znova igrati, ne glede na to, ali izgubite ali zmagate. Onitama je leta 2016 zmagala na UK Games Expo Best Abstract Game.

VSEBINA:

igralna površina v roli, 2 glavni figuri - učitelja, 8 figur - učenci, 16 kart premika, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Arcane Wonders
Avtor Shimpei Sato
Ilustrator Jun Kondo, Mariusz Szmerdt
Število igralcev 2
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2014
33.99€
Brez DDV: 27.86€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.