Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Pandemic

Pandemic je kooperativna in timska družabna igra, prva iz te serije. Kot člani ekipe, ki nadzira bolezni, morate obvladati 4 smrtonosne bolezni. Medtem ko potujete po svetu, morate delati skupaj in zdraviti infekcije. To storite tako, da zbirate karte, ki jih potrebujete, da odkrijete zdravilo za vsako bolezen. Igralci se z akcijami prestavljajo med žarišči, medtem ko zdravijo in postavljajo raziskovalne postaje, ki pomagajo zajeziti širjenje bolezni. Čas neusmiljeno teče in kuga se širi. Ker je to kooperativna igra, vsi igralci ali izgubijo ali zmagajo. Več možnosti za zmago imajo skupine, ki sodelujejo.

Igra je prejela naslednje nagrade: leta 2011 Ludoteca Ideale Official Selection Winner, leta 2010 Australian Games Association Game of the Year, leta 2009 Gouden Ludo Winner, Golden Geek Best Family Board Game Winner, Games Magazine Best New Family Game Winner, Boardgames Australia Awards Best International Game Winner, leta 2008 pa Meeples' Choice Award in JoTa Best Cooperative Board Game Winner.

VSEBINA:

navodila v ang. jeziku, igralna plošča, 7 figur, 96 kockic, 4 označevalci, 2 različna žetona, 6 postaj, 118 različnih kart  

Podrobnosti
ZaložnikZ-MAN Games
AvtorMatt Leacock
IlustratorJosh Cappel, Christian Hanisch, Régis Moulun, Chris Quilliams, Tom Thiel
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost8+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2013

Pandemic

  • Šifra: MSZMGP71100
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 38.99€

Video recenzija