Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Pandemic Reign of Cthulhu

V tej samostojni igri iz serije Pandemic ste zadnje upanje za človeštvo, ki mu preti nevarnost iz onostranstva. Bitja starodavne zlobe, znane kot Old Ones ("stari"), grozijo, da bodo pobegnila iz kozmičnega zapora in se prebudila v svetu. Vse, kar poznate in imate radi, je lahko uničeno, zavladata lahko kaos in norija. Vi in vaši kolegi preiskovalci morate najti in zapečatiti serijo portalov, še preden znorite.

V Pandemic: Reign of Cthulhu boste izkusili klasično Pandemic igranje, ki bo postreglo s srhljivimi obrati, ko se boste kosali z 12-imi »starimi« in njihovimi unikatnimi sposobnostmi. 

V tej igri ne ozdravljate bolezni (kot v originalnem Pandemicu), temveč morate zapečatiti vse vhode in blokirati kulte iz klasičnih izmišljenih mest Arkham, Dunwich, Innsmouth in Kingsport.

VSEBINA:

navodila v angleškem jeziku, igralna plošča, 7 figur preiskovalcev, 29 različnih figur, 22 različnih žetonov, 103 različne karte, kocka

Podrobnosti
ZaložnikZ-Man Games
AvtorMatt Leacock, Chuck D. Yager
IlustratorFred Jordan, Atha Kanaani, Paul Kluka, Chris Quilliams
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost14+
Čas igranja od40'
Čas igranja do40'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Pandemic Reign of Cthulhu

  • Šifra: MSZMGPROC71140
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 44.99€

Video recenzija