Menu
Your Cart

Rising Sun

Rising Sun
Rising Sun
Rising Sun
-5 %
Rising Sun
Rising Sun
Rising Sun
Rising Sun

Namizna družabna igra Rising Sun je postavljena v fevdalno Japonsko. Nevarnost, da izbruhne vojna, je venomer prisotna. Izoblikovala so se namreč posebna zavezništva, zato je politična situacija napeta. Starodavni klani kličejo mitološke japonske pošasti, da združijo sile in bodo skupaj pripravljeni na boj, ko bo diplomacija zatajila. Rising Sun je igra o politiki, tradiciji in vojni.

Avtor Eric M. Lang je razvil popolnoma inovativni sistem bojevanja, ki prisili igralce, da blefirajo pri svojih namerah in prelisičijo soigralce.  

VSEBINA:

osrednja igralna plošča (zemljevid Japonske), 7 ploščic božanstva, 30 kovancev, 5 zaslonov za klane, 10 žetonov za klane, 5 žetonov zavezništva, 30 figur samurajev (Bushi), 15 figur menihov (Shinto), 5 figur vojskovodij (Daimyo), 8 figur pošasti, 20 žetonov trdnjav, 9 kart političnega mandata, 24 žetonov vojne, 8 posebnih žetonov vojne, 5 ploščic z navodili ter pravila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik CMON
Avtor Eric M. Lang
Ilustrator Artist Adrian Smith
Število igralcev 3 - 5
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2018
89.99€
94.99€
Brez DDV: 73.76€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.