Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Prednaročila Scythe

Namizna družabna igra Scythe je asimetrična in tekmovalna igra v alternativni zgodovini leta 1920 na vzhodu Evrope. Gre za čas kmetovanja in vojne, zlomljenih src in inovacij.

Začnete na različnih pozicijah, imate različne surovine ter vsak drugačen cilj. Igra je strateška, čeprav ima s kupčkom kart srečanj element sreče. Igralci skozi igro nadgrajujejo in optimizirajo svoje akcije, med igralci pa je bistvenega pomena boj, s čimer igralca ne morete izločiti iz igre. V težkih ekonomskih časih se borite za bogastvo in ozemlje, zbirate surovine, pomagajo vam vaščani,...

NAGRADE: Igra Scythe je bila leta 2016 ter 2017 nominirana praktično v vseh pomembnih naslovih, osvojila pa je As d'Or - Jeu de l'Année Expert Winner, Swiss Gamers Award Winner, Golden Geek Board Game of the Year Winner, Golden Geek Best Thematic Board Game Winner, Golden Geek Best Strategy Board Game Winner, Golden Geek Best Solo Board Game Winner.

VSEBINA:

za 3 kile :-), angleška pravila


Podrobnosti
Založnik Stonemaier Games
Avtor Jamey Stegmaier
Ilustrator Jakub Rozalski
Število igralcev 1 - 5
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 115'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2016

Scythe

  • Šifra: MSSGS600
  • Razpoložljivost: Prednaročila
  • 63.99€