Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Magic Maze

Ko so ostali brez vse lastnine, so mag, barbar, vilin in škrat prisiljeni oropati lokalno Magic Maze nakupovalno središče, da bi dobili potrebno opremo, ki jo potrebujejo za naslednjo avanturo. Strinjajo se, da bodo odnehali hkrati, nato pohiteli k vratom in se izognili varnostnikom, ki so njihov prihod sumničavo spremljali.

Magic Maze se odvija v realnem času in je kooperativna igra. Vsak igralec lahko nadzoruje katerega koli od 4 junakov - figur, kadarkoli želi, da bi ta junak izvedel zelo posebno akcijo, do katere drugi igralci nimajo dostopa. Premaknete se lahko severno, raziščete novo območje, se vozite s tekočimi stopnicami... Vse to zahteva natančno sodelovanje med igralci, da bi lahko premišljeno premikali junake in dokončali svoje naloge, preden se izteče čas. A med seboj boste lahko komunicirali le nekaj časa, potem boste morali nadaljevati brez vizualnih ali glasovnih namigov.

Vsi igralci zmagajo, če vse figure junakov uspejo pobegniti iz nakupovalnega središča v  času, ki je na voljo in je vsak ukradel predmet. Na začetku igre imate 3 minute. Prostori s peščeno uro, ki jih srečate ob poti, vam bodo dali več časa. Če se čas izteče, preden junaki pobegnejo, vsi igralci izgubijo. Vaše klatenje povzroča skrb, zato vas varnostniki "zašijejo". 

VSEBINA:

24 ploščic trgovine, 4 junaki, 12 žetonov, 9 akcijskih ploščic, peščena ura, posebna figura, točkovalna plošča, posebna ploščica, nalepke, navodila v ang. jeziku (izdaja Sit Down!)

Podrobnosti
ZaložnikSit Down!
AvtorKasper Lapp
IlustratorGyom
Število igralcev1 - 8
Priporočena starost8+
Čas igranja od5'
Čas igranja do15'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2017

Magic Maze

  • Šifra: MSPSMM57200G
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 25.99€

Video recenzija