Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_settings.php on line 50Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_google_fonts.php on line 51Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/journal2/product_tabs.php on line 42 Penny Papers Adventures Valley of Wiraqocha
Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Penny Papers Adventures Valley of Wiraqocha

Penny Papers Adventures Valley of Wiraqocha

Penny Papers Adventures je serija manjših taktičnih namiznih družabnih iger. V njih se podate po poti slavnih raziskovalk Penny Papers in Dakote Smith.

Vsi igralci igrajo istočasno. Na voljo imate svinčnik ter priloženi pustolovski list. Vsi igralci uporabljajo enak rezultat na kocki. Z njim odkrivajo lokacijo in to tako, da na svoj zemljevid/mrežo vpisujejo števila. Pri tem uporabljajo posebne moči, ki prinesejo več točk. 

V penny Papers Adventures Valley of Wiraqocha raziskujete neznano lokacijo, natančneje izgubljeno dolino Wiraqocha. Cilj igralca je, da nariše zemljevid in identificira ostanke antične civilizacije, ki se je nekoč nahajala v dolini.

Igra traja 25 minut, priporočena starost je 9 let.

VSEBINA:

3 posebne kocke, 100 dvostranskih listov pustolovščin (z različnimi templji), pravila v ang., nem., fra. in niz. jeziku.

Podrobnosti
ZaložnikSit Down!
AvtorHenri Kermarrec
IlustratorGéraud Soulié
Število igralcev1 - 100
Priporočena starost9+
Čas igranja od25'
Čas igranja do25'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018
  • Blagovne znamke Sit Down!
  • Šifra: MSSIT08APG
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.99€