Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-2% Ni na zalogi Terraforming Mars

V družabni igri Terraforming Mars iz FryxGames naseljujete Mars. Velike korporacije skupaj s svetovno vlado se na zemlji ukvarjajo s projekti za dvig temperature, nivo kisika in pokritost oceana. Vi ste ena izmed korporacij, ki sodeluje z drugimi, vendar pridobivate točke sami s svojimi odkritji, prispevki ter napredno infrastrukturo.

Strateška in ekonomska igra vsebuje več kot 200 kart, ki jih kupujete in predstavljajo vaše projekte. Osnovni priliv in točke temeljijo na “naselitveni oceni” (začne se na 20). Te se dvignejo, ko zberete enega od treh naštetih parametrov. Dohodek se dopolnjuje tudi s proizvodnjo. Igra ima več rund ter možnih akcij, konča pa se, ko globalni parametri za temperaturo, zrak in ocean dosežejo svoj cilj.

Igra je bila letos nominirana za vse pomembne naslove iz sveta družabnih iger, prejela pa je naslednje nagrade: 5. mesto na Swiss Gamers Award, Spiele hit für Experten v Avstriji ter Dice Tower Awards za Best New designer (najboljša igra od novega avtorja) in Best Strategy Game (najboljša strateška igra).

VSEBINA:


Podrobnosti
Založnik Stronghold Games
Avtor Jacob Fryxelius
Ilustrator Isaac Fryxelius
Število igralcev 1 - 5
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2016

Terraforming Mars

  • Šifra: MSSGTM6005
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 64.99€
  • 63.99€

Video recenzija