Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-5% This War of Mine: The Board Game

This War of Mine: The Board Game je namizna igra preživetja, v kateri igralci skupaj tekmujete proti igri. Temelji na istoimenski video igri.

Bruno, Pavel, Katia in druščina čakajo, da bo mesto končno svobodno in se bo vojna končala. Imajo zelo omejene informacije, vendar so prepričani, da bodo preživeli - to je njihov edini cilj. Pomembno je, da imajo vsak dan dovolj hrane in zdravstvene oskrbe. Že rahel prehlad ali nedolžna ranica lahko hitro postaneta življenjsko nevarna. Njihova nastanitev je zelo skromna in vsak objekt, ki ga najdejo, je zanje zelo dragocen. Gre za brutalen realizem, saj se igralci skrivajo v uničenih in porušenih stavbah. Iz danih okoliščin morajo ustvariti uporabne stvari. Kako jih bodo uporabil in v katerih delih mesta jih bodo iskali, pa je popolnoma na njih samih. 

This War of Mine: The Board Game igralce brez večjih pravil prepušča direktno dogajanju. Knjiga scenarijev poskrbi za težke čustvene situacije, ki vzamejo sapo. Tako igra vključuje elemente pripovedništva in RPG (role-playing game). Glede na to, kako se boste v igri odločali, boste morali slediti knjigi in dogodkom. 

VSEBINA:

12 miniatur, 4 posebne kocke, označevalci, različni žetoni, igralna plošča, knjiga, dnevnik, 200 kart in 2 poli scenarijev, igra je v ang. jeziku

Podrobnosti
ZaložnikGalakta
AvtorMichał Oracz, Jakub Wiśniewski
IlustratorPaweł Niziołek, Michał Oracz
Število igralcev1 - 6
Priporočena starost18+
Čas igranja od45'
Čas igranja do120'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

This War of Mine: The Board Game

  • Šifra: MSGATWOMTBG01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 65.99€
  • 62.99€