Menu
Your Cart

Ticket to Ride Europe (SI)

Ticket to Ride Europe (SI)
Ticket to Ride Europe (SI)
Ticket to Ride Europe (SI)
Ticket to Ride Europe (SI)
Ticket to Ride Europe (SI)

Ticket to Ride Europe SI je igra, ki vas z vlakom popelje na pustolovščino po Evropi. Z njo boste obiskali vsa glavna mesta Evrope na prehodu stoletja. Igra je iz serije Ticket to Ride, privlačna pa je tako družinam kot izkušenim igralcem družabnih iger.

Ticket to Ride igre se igrajo podobno, v njih namreč zbirate in odigrate različne karte vagonov in lokomotiv ter gradite tire tako, da med seboj povezujete mesta, ki jih imate na svojih vozovnicah. Točke si prislužite s postavljanjem tirov in z zaključenimi destinacijami. Nezaključene linije prinesejo minus točke. Kdor zgradi najdaljšo progo, si prisluži še dodatne točke. Zmaga tisti, ki ima največ točk.

Družabna igra je bila večkrat nominirana, pobrala pa je tudi lepo število nagrad: Hungarian Board Game Award Special Prize Winner (2013), Årets Spill Best Family Game Winner (2006) in International Gamers Awards - General Strategy; Multi-player (2005).

VSEBINA:

igralna plošča z zemljevidom Evrope in z železniškimi potmi, 225 barvnih vagonov, 158 ilustriranih kart, 15 postaj, 5 lesenih igralnih figur, slovenska izdaja s slovenskimi pravili (+ hr. in srb. izdaja)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Days of Wonder
Avtor Alan R. Moon
Ilustrator Cyrille Daujean, Julien Delval
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2016
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.