Menu
Your Cart

Ticket to Ride

Ticket to Ride
Ticket to Ride
Ni na zalogi
Ticket to Ride
Ticket to Ride
Ticket to Ride

Ticket to Ride je ena najbolj popularnih iger vseh časov. Je prva iz te serije, po njej pa so nastale mnoge druge istoimenske igre. Gre za igro, v kateri gradite železniško omrežje čez državo. Igralci zbirajo in igrajo ujemajoče kartice z vlaki in si prisvajajo železniške poti, hkrati pa povezujejo mesta med sabo. Daljša kot je pot, več točk dobijo. Dodatne točke pridobite z destinacijskimi karticami (vozovnicami), ko med sabo povežete dve mesti oz. tako, da zgradite najdaljšo neprekinjeno železnico.

Leta 2006 je igra prejela naziv  Japan Boardgame Prize Best Japanese Game Winner in Hra roku Winner, leta 2005 Vuoden Peli Family Game of the Year Winner, Juego del Año Winner, Diana Jones Award for Excellence in Gaming - Winner, Årets Spel Best Family Game Winner, leta 2004 pa Spiel des Jahres Winner, Origins Awards Best Board Game Winner, Meeples' Choice Award in Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Winner.

VSEBINA:

igralna plošča (zemljevid Severne Amerike), 225 kart z vlaki, 144 ilustriranih kart, 5 lesenih označevalcev, pravila v ang. jeziku

Podrobnosti
Založnik Days of Wonder
Avtor Alan R. Moon
Ilustrator Cyrille Daujean, Julien Delval
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2013
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.