Menu
Your Cart

Dune: Imperium

Dune: Imperium
Dune: Imperium
Novo
Dune: Imperium
Dune: Imperium
Dune: Imperium

Dune: Imperium je strateška in tematska namizna družabna igra, ki svoje elemente jemlje iz filma in literarne serije. Igralci ste voditelji velikih hiš Landsraada. Pripravljate se na vojno, ki bo odjeknila na puščavskem planetu. Mehanizem igranja spretno zaobjemata tako postavljanje figur (worker placement) kot tudi postopno dograjevanje kupčka kart (deck-building). Usoda imperija je torej popolnoma v vaših rokah.

Igralci izboljšujete svoj unikatni začetni kup kart. Vaše odločitve definirajo prednosti in slabosti. Karte vam namreč dopuščajo, da svoje agente pošiljate na določena mesta na igralni plošči, zato razvoj vašega kupa vpliva na strategijo. Iščete lahko bodisi politične zaveznike z mestom v svetu bodisi vojaške zaveznike in brusite orožje, vlagate lahko v ekonomsko premoč ali pa se predate spletkam. V eni potezi sicer ne odigrate vseh kart, saj karte dobite le na začetku vsakega kroga.

VSEBINA:

igralna plošča, 13 agentov, 70+ lesenih kosov za igralce, 60+ žetonov s surovinami, 200+ kart, 8 voditeljev, 25 žetonov, angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Asmodee
Avtor Paul Dennen
Ilustrator Clay Brooks, Raul Ramos, Nate Storm
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 13+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2020
53.99€
Brez DDV: 44.25€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.