Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Funkoverse Strategy Game: Harry Potter

Funkoverse Startegy Game: Harry Potter je simpatična igra s tematiko priljubljenega Harrya Potterja. V njej boste združili svoje najljubše junake in se pomerili v 4 različnih scenarijih. Vsak junak ima drugačne moči.

Ko ste na potezi, izberete karakter in izvedete dve akciji. Vsak karakter lahko izvaja osnovne akcije (npr. premik) ter lastne. Slednje izvaja s pomočjo žetonov sposobnosti. Močnejša kot je sposobnost, dlje časa traja, da žeton postane znova dostopen oz. lahko z njim znova izvedete akcijo. 

Igralci lahko zaradi unikatnih junakov poskusite različne kombinacije, ki bodo dale različne povezave in strategije.

Gre za samostojno igro, ki vsebuje prikupne karakterje: Harry Potter, Hermione Granger, Bellatrix Lestrange in Lord Voldemort. Ta set lahko kombinirate tudi z ostalimi Harry Potter Funkoverse igrami. 

VSEBINA:

dvostranska igralna plošča, 8 žetonov, 4 karakterji z bazami in kartami, 2 osnovna karakterja s kartami, 2 karti scenarija, bodalo, Felix Felicis, 2 karti predmetov, 4 karte statusa, 2x proga za žetone, 15 označevalcev, 6 posebnih kock, 21 točk, označevalec za začetnega igralca, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikFunko Games
AvtorProspero Hall
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od20'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Funkoverse Strategy Game: Harry Potter

  • Šifra: MSFGFSGHP01
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 53.99€