Menu
Your Cart

Hanamikoji

Hanamikoji
Hanamikoji
Hanamikoji
Ni na zalogi
Hanamikoji
Hanamikoji
Hanamikoji
Hanamikoji

Hanamikoji je strateška igra s kartami, ki vas popelje na Japonsko, natančneje na ulico Hanamikoji. Tam so doma gejše, graciozne in elegantne žene, ki obvladajo umetnost, glasbo, petje, ples in zabavo. Po letih urjenja in učenja postanejo globoko spoštovane in občudovane. 

Igra je za dva igralca, ki se potegujeta za priljubljenost pri 7 gejšah tako, da zbirata njihove najljubše predmete z nastopov. Uspe jima lahko z dobrim špekuliranjem in nekaj drznimi potezami. 

Igralec na potezi izvede 4 unikatne akcije, seveda v povezavi s kartami, ki ji ima v roki. Da bi si pridobil naklonjenost gejš in točke, mora predmete podariti gejšam. Na začetku poteze igralec vleče 1 karto iz kupa, nato izvede 1 od 4 akcij. Ko sta oba igralca izvedla vse 4 akcije, določite točke. Gejše bodo seveda izbrale igralca, ki jim je prinesel več daril. Zmaga igrale, ki dobi 11 točk ali 4 naklonjenosti pri gejšah.

VSEBINA:

7 kart z gejšami, 21 kart s predmeti, 8 označevalcev za akcije, 7 označevalcev za priljubljenost, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik EmperorS4
Avtor Kota Nakayama
Ilustrator Maisherly Chan
Število igralcev 2
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2013
18.49€
Brez DDV: 15.16€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.