Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Jungle Speed Kids

Jungle Speed Kids je bolj enostavna različica popularne igre Jungle Speed, zato jo lahko igrajo tudi otroci. 

Ko se prikažeta dve enaki ploščici, morate prvi zagrabiti totem. Cilj igre je, da zberete čim več ploščic. Igra torej vsebuje elemente spomina in običajne Jungle Speed igre. Vsebuje 36 ploščic z živalmi in totem. Ploščice sestavljajo po 8 opic, slonov, žiraf in zeber ter 4 levi.

Vse ploščice razvrstite v mrežo (kot pri Spominu), na sredino postavite totem. Ko je igralec na potezi, obrne ploščico tako, da jo vsi vidijo in jo položi nazaj. Ko se ploščica ujema s tisto, ki je bila odkrita pred njo, igralca hitro pograbita totem. Levi ne štejejo. Igralec, ki je hitrejši, mora nato obrniti pravo ploščico (torej se mora spomniti, kje je). Če obrne pravilno, dobi obe ploščici in si jih položi predse,  Če ne obrne prave ploščice, "zmrzne" in totema nekaj časa ne sme zgrabiti. Če igralec obrne leva, to ploščico odstranite. Ko obrnete 4. leva, je igre takoj konec. Zmaga igralec, ki ima največ ploščic.

VSEBINA:

32 ploščic z živalmi, 4 ploščice z levi, 6 ploščic s karakterji, totem, vrečka, ang. izdaja z ang. pravili


Podrobnosti
ZaložnikAsmodee
AvtorMarie Fort, Thomas Vuarchex, Wilfried Fort, Pierrick Yakovenko
IlustratorVaïnui de Castelbajac
Število igralcev2 - 6
Priporočena starost4+
Čas igranja od15'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018

Jungle Speed Kids

  • Šifra: MSASMJSK01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.99€