Menu
Your Cart

Mystery of the Temples

Mystery of the Temples
Mystery of the Temples
Mystery of the Temples
-40 %
Mystery of the Temples
Mystery of the Temples
Mystery of the Temples
Mystery of the Temples

Mystery of the Temples

Skrivnostni in fascinantni templji kličejo pogumne pustolovce, da jih raziščejo. V teh starodavnih ruševinah so skrite mogočne skrivnostne rune, ki jih ščitijo temni in zlovešči uroki. V tempelj smejo vstopiti le najbolj pogumni lomilci urokov. Igralci morate torej izničiti te uroke in vrniti skrivnostne rune Akademiji magije. V igri zbirate različno obarvane kristale iz vsega sveta in jih postavljate na svojo mrežo kristalov v pravilnem zaporedju. Tako kristali pridobijo moč, da zlomijo smrtonosne tempeljske uroke. 

V Mystery of the Temples igralci potujete po svetu in templjih ter zbirate različne kristale. V pravem zaporedju jih polagate na svojo ploščo, ki si jo izberete. Vsaka je drugačna in ima različne unikatne moči. Z nabranimi kristali prekinete urok ter zaslužite rune in točke. Ko igralec izniči 5 urokov, je igre konec, zmaga igralec z največ točkami.

VSEBINA:

5 dvostranskih kart templja, 4 dvostranske mreže za kristale, 10 kart prostranosti, 60 različnih kristalov, 20 kart z runami, 4 figure za igralce, 6 kart s cilji, 24 kockic - označevalcev, 4 karte s pomočjo, plošča za točkovanje, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik EmperorS4
Avtor Wei-Min Ling
Ilustrator Maisherly Chan
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 40'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
14.99€
24.99€
Brez DDV: 12.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.