Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Obscurio

Preženite iluzije, pazite se izdajalca. Na vas čaka čarovnik, vi pa morate med iluzijami in izdajalcem ubrati pravo pot. 

Obscurio ponuja novo igralno izkušnjo v svojem žanru, poudarek pa je na detajlih podob in nenehnemu dvomu, ki ga ustvarja izdajalec. Zato igra od vas zahteva dobro komunikacijo, da boste lahko pobegnili iz knjižnice. Je kooperativne narave, va igra slik in interpretacije.

Grimoire, ki je eden od igralcev, vas vodi k izhodu s pomočjo podob oz. s pomočjo točno določene podrobnosti na podobi. Ostali ste čarodeji in morate s skupnimi močmi čim prej razrešiti dane namige in poiskati pravo karto oz. izhod. A med vami je izdajalec, ki vas vodi v napačno smer. S tem pa onemogoča dobro komunikacijo, ki je ključna. 

VSEBINA:

2 označevalca metulja, 84 kart iluzije, plošča, držalo za karte s časovnikom, peščena ura, 7 kart lojalnosti, 7 žetonov za karakterje in pripadajoče karte, označevalec za napredovanje, vreča, žetoni pasti, 30 žetonov povezanosti, izginjajoča ploščica sobe, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikLibellud
AvtorL'Atelier
IlustratorXavier Collette, M81 Studio
Število igralcev2 - 8
Priporočena starost10+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Obscurio

  • Šifra: MSLIBOBSC01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€