Menu
Your Cart

Obscurio

Obscurio
Obscurio
Obscurio
Obscurio
Obscurio
Obscurio
Obscurio

Preženite iluzije, pazite se izdajalca. Na vas čaka čarovnik, vi pa morate med iluzijami in izdajalcem ubrati pravo pot. 

Obscurio ponuja novo igralno izkušnjo v svojem žanru, poudarek pa je na detajlih podob in nenehnemu dvomu, ki ga ustvarja izdajalec. Zato igra od vas zahteva dobro komunikacijo, da boste lahko pobegnili iz knjižnice. Je kooperativne narave, va igra slik in interpretacije.

Grimoire, ki je eden od igralcev, vas vodi k izhodu s pomočjo podob oz. s pomočjo točno določene podrobnosti na podobi. Ostali ste čarodeji in morate s skupnimi močmi čim prej razrešiti dane namige in poiskati pravo karto oz. izhod. A med vami je izdajalec, ki vas vodi v napačno smer. S tem pa onemogoča dobro komunikacijo, ki je ključna. 

VSEBINA:

2 označevalca metulja, 84 kart iluzije, plošča, držalo za karte s časovnikom, peščena ura, 7 kart lojalnosti, 7 žetonov za karakterje in pripadajoče karte, označevalec za napredovanje, vreča, žetoni pasti, 30 žetonov povezanosti, izginjajoča ploščica sobe, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Libellud
Avtor L'Atelier
Ilustrator Xavier Collette, M81 Studio
Število igralcev 2 - 8
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.