Menu
Your Cart

Pandemic: In the Lab

Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Ni na zalogi
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab
Pandemic: In the Lab

Pandemic: In the Lab je druga razširitev za osnovno igro Pandemic. Za igranje te razširitve boste potrebovali Pandemic in Pandemic: On the Brink.

Po svetu se širijo nalezljive bolezni, vam pa so za zajezitev na voljo nove tehnologije. V igri potujete po svetu oz. igralni plošči ter na terenu zbirate vzorce posameznih bolezni.

Pandemic: In the Lab se dejansko odvija za neprodušnimi vrati laboratorija. V njem analizirate pobrane vzorce, jih pošiljate skozi centrifugo in separator ter nato postavite v pravilno zaporedje. Če vam to uspe, vam uspe najti tudi zdravilo.

Razširitev prinaša dve možnosti, prva je solo igranje, druga je, da se razdelite v dve skupini in tekmujete med sabo.

VSEBINA:

plošča z laboratorijem, 4 nove karte z vlogami in figurami, 3 nove karte z dogodki, 5 stekleničk za zdravilo, 14 kart za zaporedje, 2 karti z laboratorijskimi sposobnostmi, 5 akcijskih kart za laboratorij, CDC karta, 3 postaje za raziskovalce, 14 nagrad, 8 kart s cilji, 10 kart bonus, 2 karti z nevarnim sevom, 12 kart za bolezni, 2 karti za paniko, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Z-Man Games
Avtor Matt Leacock, Thomas Lehmann
Ilustrator Chris Quilliams
Število igralcev 1 - 6
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2013
38.99€
Brez DDV: 31.96€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.