Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Novo Pandemic: In the Lab

Pandemic: In the Lab je druga razširitev za osnovno igro Pandemic. Za igranje te razširitve boste potrebovali Pandemic in Pandemic: On the Brink.

Po svetu se širijo nalezljive bolezni, vam pa so za zajezitev na voljo nove tehnologije. V igri potujete po svetu oz. igralni plošči ter na terenu zbirate vzorce posameznih bolezni.

Pandemic: In the Lab se dejansko odvija za neprodušnimi vrati laboratorija. V njem analizirate pobrane vzorce, jih pošiljate skozi centrifugo in separator ter nato postavite v pravilno zaporedje. Če vam to uspe, vam uspe najti tudi zdravilo.

Razširitev prinaša dve možnosti, prva je solo igranje, druga je, da se razdelite v dve skupini in tekmujete med sabo.

VSEBINA:

plošča z laboratorijem, 4 nove karte z vlogami in figurami, 3 nove karte z dogodki, 5 stekleničk za zdravilo, 14 kart za zaporedje, 2 karti z laboratorijskimi sposobnostmi, 5 akcijskih kart za laboratorij, CDC karta, 3 postaje za raziskovalce, 14 nagrad, 8 kart s cilji, 10 kart bonus, 2 karti z nevarnim sevom, 12 kart za bolezni, 2 karti za paniko, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
ZaložnikZ-Man Games
AvtorMatt Leacock, Thomas Lehmann
IlustratorChris Quilliams
Število igralcev1 - 6
Priporočena starost8+
Čas igranja od45'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2013

Pandemic: In the Lab

  • Šifra: MSZMGPANINTLAB01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 38.99€